UUTISET JA TAPAHTUMAT


Tierp EM 2023

 Tervehdys ja tässä pientä päivitystä vuodesta 2023.

Kävimme EM kisoissa Ruotsin Tierpissä Osallistuimme Pro Street luokkaan jossa tavoitellaan 7.600s aikaa. Mustangi oli kuitenkin aluksi hyvinkin toista mieltä ja kulki uuden ennätyksemme 7.504s ajan. Joka on siis vain 4 tuhannesosaa turvarajasta.

Lopputulemana pääsimme ajamaan neljänä päivänä Euroopan parhaalla radalla isolle yleisölle.

Auto ja kuskikin toimi hienosti.

Tierp EM 11-14.8.2022

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa.

Keväällä kävimme testaamassa autoa Ruotsissa Kjulan lentokentällä, todetaksemme kaiken toimivan. Nyt tositoimiin Tierpin mekkaan Drag Race Arenalle.
Lähdimme yhdessä U.H.O racing kanssa kohti uusia kommelluksia.
Vastassa meitä oli maailmanluokan järjestäjät ja rata.
Kisa oli nelipäiväinen ja paikalla moneen vuoteen euroopan parhaat autot ja moottoripyörät, tunnelma oli korkealla ellei katossa.

Osallistuimme Pro Street luokkaan, jossa tavoiteltu aika on 7.60 s jota ei saa alittaa. Automme edellinen ennätys oli 7.801 s, joten olimme täysin varmoja, ettei päästä lähelle muita kuskeja, joiden autot ovat super nopeita ja kulkevat aina lähelle 7.60 s aikaa.

Kuitenkin radalle päästyämme, pääsimme heti omaan huippuvauhtiimme. Alitimme nopeasti vanhan ennätyksemme ja saimme korttiimme 7.7 s alkuisen luvun. Jatkoimme samalla tavalla, pieniä muutoksia tehden ja lopulta uusi ja upea ennätyksemme kirjattiin 7.6938 s. Loppunopeus virallisessa lapussa oli 295,89 kmh, mutta omassa tiedonkeruussamme 286 kmh. 1/8 mile aika oli 4.9584 s /231,46 kmh, joka on todella hyvä. Ennätyslähdössä 60 ft aika oli huikea 1,1611 s. Jatkopaikka jäi kuitenkin 0,03 s päähän pudotuskaavion ulkopuolelle. Täytyy muistaa että, "malmikasamme" painavan kuskin kanssa painaa 1500 kg :)


Tästä on hyvä mennä eteenpäin.
Kiitos loistavalle tiimille Elina, Sami ja Harri + U.H.O racing ja tukijat.

26.1.2022 Mustangia huolletaan ja tehdään päivityksiä tekniikkaan:

Uudet turboahtimet, pakosarjat, ahtoputkistp, polttoainelinjasto.

Korimuutoksia:

Uuden keulan modifiointi ahtimien ilmanotoille ja pakoputkiston uudelleen reititys konepellin läpi.

Turvajärjestelmien päivitystä:

Turvakehikon katsastus, shut off venttiilin asennus, oviverkkopäivitys.